Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tankefelt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tankefelt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tankefelt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
PRÆSTATION - Hanne Ø

PRÆSTATION

Home / PRÆSTATION

Vi vil alle gerne præstere. Det kan være på arbejdet, hjemme, overfor venner eller som professionel sportsudøver.

Præstationsangst og muskelsmerter
Landsholdspiller på den grønlandske håndbold landshold, 24-årige Michael Ingemann fortæller, hvordan han kom af med præstationsangst og muskelsmerter.

Præstationsangst og mesterskaber:Slut maj 2018 skulle Michael i træningslejer i Spanien. Holdet skulle være klar til de Panamerikanske mesterskaber på Grønland 16.-24. juni 2018. Vinderne gik videre til VM. Der var kun 5 dage til, at han skulle af sted. Michael havde forberedt sig i flere år på at komme til mesterskabet, men desværre slæbte han stadig rundt på sin mangeårige præstationsangst. Heldet ville, at Michael fik kendskab til Hanne, da hans kæreste lige havde fået en meget succesfuld behandling.

”Jeg tænkte, måske er det nøglen at få tankefeltterapi, så jeg ikke skulle døje med det. Angsten for at fejle har sat mange begrænsninger i min hverdag, fx til eksamen, men jeg har altid tænkt, at det er bare sådan, jeg er”.
Det føltes som flere timer, men reelt var der kun gået 1,5 time hos Hanne. Jeg mærkede en kæmpe forløsning i kroppen, og jeg kunne mærke en stor forskel. Jeg fik en følelse af, at jeg nu ikke længere behøvede at være angst for at fejle. Følelserne var ganske enkelt væk, og jeg følte mig kampklar. ”

Forandringen kunne ses!
Til landsholdstræning bemærkede hans træner, Ingi Olsen, at Michael havde en helt anden ro i sig både på banen og uden for banen, som træneren ikke havde set før, og Michael spillede bedre håndbold. Fysioterapeuten som behandlede efter kamp og træning spurgte, hvad han havde lavet, for hans krop var blevet meget mere rolig og afslappet.

”Der var sket så store forbedringer, at min træner bad mig om at fortælle om Hannes behandling til hele holdet”.

”Jeg oplever, at min koncentrationsevne generelt er blevet bedre og jeg er nu er ligeglad med at fejle og med hvad andre tænker, hvis jeg fejler”.

Brækket kraveben – muskelsmerter
Ca. 1 måned senere brækkede Michael sit kraveben under en håndboldkamp. I et højrefløjsangreb, løb en modspiller ind i Michael, lige som han hoppede og skulle til at skyde til måls. Da der var gået fire uger fik han af vide, at kravebenet var vokset sammen, men han havde stadig smerter i musklerne foran ved venstre skulder og kunne kun hæve armen 50% uden symptomer.

”Jeg mødte Hanne, som fortalte at tankefeltterapi også kunne hjælpe ved fysiske skader. Så jeg tænkte, lad os prøve. Jeg skulle snart på jagt på Grønland og ville gerne være klar til det”.

Atter uventet resultat: ”Denne gang skete der også noget uventet. Da vi afsluttede kunne jeg løfte min arm 100% uden ubehag i samme højde, som når jeg skal skyde til mål i håndbold, og dagen efter behandlingen skrev jeg til Hanne, at jeg kunne mærke, at jeg allerede er blevet meget mere smidig, takket være dig!”

Efter én behandling havde Michael således fuld rørlighed og 3 dage senere tog han på jagt på Grønland og kunne smertefrit gøre alle de ting han ville, bl.a. tunge løft på ca. 50 kg.

Ring til mig så vi kan få en snak om netop din udfordring på tlf. 20 26 61 60.

BESØG MIG

Psykologhuset Brabrand
Truevej 11,
8220 Brabrand

TRÆFFETID

Book en tid pr. telefon – jeg arbejder gerne på skæve tidspunkter og i weekenden, hvor du har fri.
Send en SMS, hvis jeg ikke tager telefonen.

+ 45 2026 6160
Hanne@tankefelt.dk

CERTIFIKATER OG FORENINGER