Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tankefelt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tankefelt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tankefelt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
KLIENTUDTALELSER - Hanne Ø

KLIENTUDTALELSER

Home / KLIENTUDTALELSER

Hovedpine

T. Ingemann 27 år

Jeg havde døjet med hovedpine i ca. to år. Det var så voldsomt, at jeg fik det bedre af at banke hovedet på væggen, når det var værst. På mit første besøg hos Hanne, dukkede psykiske tanker op, som vi fik bearbejdet. Og fra den første behandling har jeg ikke siden haft hovedpine. En af de gode ting ved TFT er, at man ikke behøver at udlevere hele historien. – Idet hele taget er det ligesom at samle livs-puslespil, at ens livskompas kommer mere i rette spor – man får ro i sindet – det er ligesom en mirakelkur. 
– Den energi som Hanne bærer, giver mig ro i sindet. Ikke alene at hun er udlært og kan tankefeltterapi, bærer hun en dejlig ro energi, der gir ro i ens sjæl.

Stress

Emilie – 23 år

Jeg var meget åben omkring tankefeltterapi, da jeg skulle prøve det første gang, men samtidig lidt skeptisk også.  Men Hanne er en et skønt menneske, der er rigtig god til at forklare, hvad det hele går ud på og hjælper én igennem det. Og som behandlingerne skrider frem, og hun vurderer, hvor godt man arbejder med det, bygges der flere punkter på, hvor man kan ”tappe”, når man arbejder med det hjemme. Det er både spændende, befriende og følelsesmæssigt hårdt at arbejde med TFT. Jeg vil klart anbefale Hanne til enhver, der overvejer TFT!

Stress

Ægtepar år 50+

Vi kan begge virkelig mærke en stor forskel, og vi har begge haft en kæmpe effekt af behandlingerne hos Hanne.

Vi føler faktisk begge to, at vi ikke har mere i tønden eller i rygsækken for nu – efter 2 sessioner hver. Vi føler, vi nu har arbejdsredskaberne til at få skabt de vigtige livsstilsændringer der skal til, for at få stressen om ikke helt ud af vores liv, så at kunne holde det på et minimum.

Forbedret samarbejde: Oven i hatten har vi oplevet, at vores samarbejde i virksomheden er blevet så meget bedre, dette på trods af, at vi allerede havde et godt samarbejde. Så der er fulgt mange positiv ting med i kølvandet af behandlingerne hos Hanne.

Flere symptomer:Vi kom til Hanne med forskellige problemer: Stress, maveproblemer, smerter forskellige steder i kroppen, uforløste følelser fra barndommen, svært ved at være i nuet. Så Hanne, du skal have stor tak for dit arbejde med os!

Hjernerystelse

T. Ingemann 27 år

Ved en senere behandling fik jeg behandlet en hjernerystelse. Jeg havde slået hovedet og haft hovedpine i 5 dage. Kunne ikke koncentrere mig om at læse, blev svimmel. Dagen efter behandlingen hos Hanne havde jeg konstant hovedpine, men om aftenen skete et mirakel – jeg fik det pludselig godt – min hovedpine har været væk siden og jeg fik det utrolig meget godt. Og det har holdt ved.

Manglende motivation

Mathias 27 år

Jeg fik behandlet en modstand jeg havde ved at gøre ting jeg ikke er motiveret for. Det viste sig bl.a. ved at jeg ikke kunne få mig til at træne og motionere. Lige efter sessionen følte jeg lyst til at gå ud og træne med det samme og siden sessionen har jeg nu trænet flere gange med glæde. Tak fordi du har været tillidsvækkende 🙂 Hele forløbet har været super spændende, givtigt og godt.

let deprimeret

Benedikte 61 år

Jeg havde igennem længere tid ikke haft nogen energi. Jeg følte mig let deprimeret og var nødt til at have fokus på at komme til fittness træning blot for at holde fast i noget. Efter behandlingen følte jeg mig let og afslappet og havde det rigtig godt. Behandlingen har givet mere ro og lyst. Om aftenen havde jeg uventet energi. Det var fantastik godt. Hanne har en rolig og stille måde at behandle på og hjælper med hurtigt at finde ind til relevante problemstillinger. Igen tusind tak for en skøn behandling af dig, og ja, det er så dejligt, at der igen er kommet glæde i mig.

Fravalgt, mindre værd

Cecilie 27 år

Ved første session talte Hanne og jeg om en følelse af, at være fravalgt og at føle sig mindre værd. Under vores samtale begyndte jeg at huske ting, som jeg ikke har haft nogen erindringer om i årevis. Jeg gik fra vores samtale med nye indsigter og refleksioner, som vi skal arbejde videre med næste gang.

Et flovt problem

Anonym kvinde 51 år

Jeg kom til Hanne med et lidt ”flovt” problem. Jeg var blevet opmærksom på, at jeg faktisk havde svært ved at sige undskyld til min mand, hvis jeg uhensigtsmæssigt havde været ovre på hans banehalvdel. Men Hanne’s udspørgen kom jeg frem til, at jeg havde en følelse af, at min mening ikke blev hørt og accepteret med ligeværdighed. Da behandlingen var afsluttet følte jeg mig rolig og sikker på, at jeg fremadrettet vil blive bedre til at være på egen banehalvdel. Hanne mødte mit problem med en empati og en venlighed, som gjorde det trygt for mig at fortælle, og jeg følte mig mødt og accepteret i mit problem. Tak til Hanne for de indsigter jeg fik undervejs i behandlingen.

Mobning

Irene 46 år

En mobbe-episode i skoletiden hvor jeg ikke kunne finde min jakke efter gymnastik. Efter de andre grinende havde forladt omklædningsrummet fandt jeg den på toilettet, hvor den var blevet brugt til at tørre bagdel i. Efter behandlingen følte jeg mig rolig, fredfyldt og let og glad og fuld af selvtillid, når jeg tænkte tilbage på episoden. Og efter en måned, hvor jeg tænkte på situationen, fik jeg ikke noget ubehag. Jeg var sådan lidt “Nåa ja” agtig og fik lyst til at trække på skuldrene.

Følte skyld efter konkurs

Anonym kvinde 50 år

Jeg havde gået i flere uger og følt skyld over, at jeg måtte igennem en konkurs med mit firma, og følt at jeg ikke havde udvist rettidig omhu. Sammen med Hanne fandt jeg frem til, at det handlede om at lukke øjnene og være fej. Jeg sad længe stille og der kom en masse erkendelser, imens Hanne tappede stille på min hånd. Under sessionen fik jeg forbindelse til meget store energier jeg kan trække på i det daglige. Fremfor at drage unødige beslutninger. Når jeg tænkte på situationen i Skifteretten følte jeg ikke længere skyld og at jeg havde fejlet, og jeg havde ikke noget ubehag ved at tænke på situationen. Jeg følte et flow i venstre side, som jeg ikke har gjort længe. Behandlingen gav mig nogle indsigter, jeg tidligere har været bragt ind i, men ikke har kunnet integrere.

skyld overfor mine børn

Pernille 43 år

Jeg følte skyld overfor mine børn uden at vide hvorfor. Ved hjælp af Hannes rolige og undersøgende måde at spørge på, lykkedes det hende at finde frem til årsagen til min følte skyld. Hanne var rigtig god til at lytte og spørge ind til, hvad jeg følte, og hele behandlingen foregik i et stille og roligt tempo. Jeg kan varmt anbefale Hanne.

BESØG MIG

Psykologhuset Brabrand
Truevej 11,
8220 Brabrand

TRÆFFETID

Book en tid pr. telefon – jeg arbejder gerne på skæve tidspunkter og i weekenden, hvor du har fri.
Send en SMS, hvis jeg ikke tager telefonen.

+ 45 2026 6160
Hanne@tankefelt.dk

CERTIFIKATER OG FORENINGER