Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tankefelt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tankefelt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tankefelt.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
OM MIG - Hanne Ø

Velkommen!

Jeg er Hanne Ø. – din psykoterapeut. Mit speciale er at hjælpe folk fri af stress.  Med mine teknikker hjælper jeg også dig, der har udfordringer med at nå dine mål eller har psykiske eller fysiske problemer.

Min karriere går fra advokat til topleder: Administrerende direktør, selvstændig og chefstillinger i private og store offentlige virksomheder samt management konsulent.

Lysten til at arbejde med mennesker og forandringer, bryde grænser, sætte nye mål og skabe samarbejder på tværs har kendetegnet min karriere.

En grænsebryder:
Min passion har altid været udvikling og forandring.  Det har jeg kunne realisere igennem sparring til ledere og medarbejdere, udvikling af ledergrupper, teambuilding. Opgaver i forbindelse med strategi eller organisationsudvikling.

Jeg har selv haft stress tæt på kroppen og min utålmodighed og bl.a. tankefeltterapi har hjulpet mig fri at stress. Med min nysgerrighed, analytiske sans og stærke vilje har jeg fundet mig selv og den vej, hvor jeg brænder for at gå.

Karriereskift:
Nu har jeg skiftet karriere. Jeg har uddannet mig i teknikker, som er super effektive, bl.a. til at komme helt af med stress. Hemmeligheden er, at teknikken forbinder kroppen til dine følelser. Og det giver en helt unik mulighed for at forløse den stress, som har hobet sig op i kroppen.

For mig har det altid været naturligt at arbejde med det psykiske ved at arbejde med sammenhængen imellem krop og sind. Med tankefeltterapi har jeg fundet en metode, der er både effektiv og resultatorienteret.

Teknikken giver mig mulighed for fortsat at skabe forandringer sammen med andre.

Med min kommercielle baggrund er effektivitet og resultater noget jeg altid har sat højt, og du vil opleve nærhed, indlevelse, som støtter din personlige udvikling.

Certificeringer:
Jeg er certificeret i tankefeltterapi og Metasundhed hos Heilesen og Mygind. Derudover uddanner jeg mig løbende og modtager supervision som led i at udvikle mit terapeutiske arbejde. På den måde bliver jeg dit sikre valg af psykoterapeut.

Min arbejdsplads er nu i Psykologhuset Brabrand, og jeg ser frem til at møde dig her.

Psykologhuset Brabrand

Linkedin

Ring for at høre nærmere: +45 2026 6160

 

BESØG MIG

Psykologhuset Brabrand
Truevej 11,
8220 Brabrand

TRÆFFETID

Book en tid pr. telefon – jeg arbejder gerne på skæve tidspunkter og i weekenden, hvor du har fri.
Send en SMS, hvis jeg ikke tager telefonen.

+ 45 2026 6160
Hanne@tankefelt.dk

CERTIFIKATER OG FORENINGER